top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Line Francken

Danseres en dansdocente in hart en nieren

Line is een gedreven danseres en dansdocente in hart en nieren en geeft les in verschillende dansstijlen. Ze is van kleins af aan al aan het dansen en begon op een professioneel niveau toen ze naar de vooropleiding van de dansacademie ging in 2009. Na de vooropleiding stroomde ze meteen door naar de opleiding Dans/Choreografie op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, die ze afrondde in 2014. In de periode van toen tot nu gaf ze in verschillende dansscholen les en begon ook met paaldansen. Bij Artistic Movements in Nijmegen werd ze opgeleid tot paaldans instructeur en heeft in januari 2018 Paaldans Uden opgericht. Toen ze merkte dat er niet alleen veel belangstelling was in paaldans lessen maar ook in ander soort "aerial" sporten, richtte ze Aerial Arts Uden op.  

 

Line heeft onlangs haar certificaat behaald van de ElevatED Teacher Training bij Body&Pole in New York. Deze training is ontworpen om instructeurs te voorzien van de meest actuele kennis en technieken in paaldansfitness, zodat ze hun studenten de best mogelijke training kunnen bieden. Met dit certificaat op zak heeft Line bewezen dat ze een echte professional is in haar vakgebied.

Als gecertificeerde ElevatED-instructeur is Line nu nog beter uitgerust om onze studenten te helpen hun doelen te bereiken en hen te begeleiden op hun reis naar succes. Haar passie en toewijding voor paaldansen en fitness maken haar een geweldige aanwinst voor ons team en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor Line en onze school.


“Veel vrouwen denken in het begin dat ze niet kunnen paaldansen, maar meestal verbazen ze zichzelf toch. Ik vind het zo mooi aan deze sport dat iedereen het kan en iedereen kan zich er op haar eigen manier in ontwikkelen. Het is stoer, helpt je mee in het opbouwen van je zelfvertrouwen, je wordt er onwijs sterk van en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.”

DSC08305.jpg
bottom of page