top of page
Aerial arts Uden aerial hoop les acrobatische kuntjes.png

Aerial Hoop
IN UDEN

Met Aerial Hoop train je op een circusachtige manier je totale lichaam. In de circuswereld wordt deze sport Lyra genoemd.

 

Aerial Hoop of Lyra is een acrobatische sport waarbij je al je spieren gebruikt door oefeningen uit te voeren aan- in- en op een grote luchthoepel. Dit ziet er al snel spectaculair uit. 

De luchthoepel lijkt op het eerste gezicht een moeilijke sport, omdat de hoepel aan het plafond hangt en je dus geen contact hebt met de vloer, maar vaak wen je er snel aan om ondersteboven te hangen. 

Kom jij bij ons hula-hoopen in de lucht? 

Paaldansen in Uden.png

Aerial Hoop les in Uden

In deze les train je je hele lichaam door oefeningen te doen in een hoepel die in de lucht hangt, het is een soort acrobatiek. In de Aerial Hoop les train je op kracht, lenigheid, balans en conditie. 

Aerial Hoop is een intensieve sport waarbij je zowel kracht, conditie als dynamiek leert. 

Je hoeft niet sterk of lenig te zijn om te kunnen deelnemen aan onze lessen. Deze kwaliteiten leren wij jou namelijk aan. 

Onze lessen worden gegeven door ervaren instructeurs in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. De lessen zijn erg toegankelijk en opgedeeld in verschillende niveaus. Hierdoor kun je op je eigen tempo trainen en steeds beter worden en nieuwe technieken en danspasjes leren.

 
Elke donderdag van 18:30 tot 19:30 

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
67650284_438979670029787_2248171652946853888_n.jpg
68953574_449456518982102_4966708594935332864_n.jpg

Informatie over Aerial Hoop

Aerial hoop lyra les in uden dansstudio.jpeg

Kledingadvies 

Voor Aerial Hoop is het belangrijk omgrip te hebben aan de hoepel. Draag daarom strakke kleding, denk hierbij aan een korte broek, legging sportbeha en een (mouwloze) top. Schoenen heb je niet nodig, want we trainen op blote voeten.

Veilige omgeving

Wij hechten veel waarde aan onze community bij Aerial Arts. Iedereen is welkom, in onze veilige omgeving is respect ontzettend belangrijk, zo kun jij 100% jezelf zijn!

Persoonlijke aandacht

In kleine en vooral gezellige groepen trainen we aan onze persoonlijke sportdoelen. 

 

Hoe zien de Aerial Hoop lessen eruit?

De Aerial Hoop lessen starten altijd met een goede warming-up. Dit is erg belangrijk om blessures tegen te gaan en om het maximale uit de les te kunnen halen. De warming-up bestaat uit diverse kracht- en cardio-oefeningen. We eindigen de les altijd met een cooling-down.

Onze groepslesruimte beschikt over 3 hoepels. Er staan maximaal twee mensen per hoepel. We trainen dus in kleine groepen, zo is er genoeg tijd voor persoonlijke begeleiding en om te oefenen. Onze docente(s) lopen rond om technieken uit te leggen en je te helpen en begeleiden. Iedereen traint dus op zijn of haar eigen niveau.

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Lyra arial hoop in Uden dansles.jpeg
Aerial yoga en danslessen in Uden.png

Aanbod Aerial Arts in Uden

tripod facebook (15).png

Paaldansen voor beginners en gevorderde. In kleine groepen met veel persoonlijke aandacht werken we aan jouw paaldansskils.

tripod facebook (14).png
Aerial Silk kids

Aerial Silk lessen voor kinderen vanaf 7 jaar. Op een spelenderwijs en veilige manier kennismaken met dansen en sporten. 

Aerial Yoga Floor_edited.jpg
Aerial Yoga

Unieke vorm van yoga. Geschikt als aanvulling op de Aerial Hoop lessen om flexibiliteit, dynamiek, lenigheid en kracht op te bouwen.

Aerial Yoga in Uden groepsles.jpg
Stretch

Wil je leniger en flexibeler worden en ervoor zorgen dat je bewegingen bij Aerial Hoop er soepeler uitzien? Ontdek dan de stretch lessen.

56D1CDD2-7CD1-4C53-B38B-0229906EBBF6_edited.jpg
Workshop Aerial Hoop

Een unieke en onvergetelijke Aerial Hoop workshop op maat organiseren voor groepen. Geschikt voor verschillende gelegenheden.

bottom of page