top of page
Aerial arts Uden aerial hoop les acrobatische kuntjes.png

Workshop aerial hoop
IN UDEN

Aerial hoop is een uitdagende workout die je kracht, lenigheid en evenwicht op de proef stelt. Maar maak je geen zorgen - we beginnen eenvoudig en bouwen langzaam op, zodat iedereen van deze workshop kan genieten

Tegen het einde van deze workshop zul je verbazingwekkende acrobatische trucs kunnen doen. Dat beloven we! En je hoeft niet eens super lenig of sterk te zijn - iedereen kan dit.

Aerial Hoop is een unieke en acrobatische workshop!

Paaldansen in Uden.png

Aerial Hoop workshop

Zoek je een unieke en sportieve activiteit? Laat je verbazen en leer verbazingwekkende acrobatische trucs in de luchtkoepel.

 

We beginnen eenvoudig en bouwen langzaam op. Deze workshop wordt afgestemd op jouw individuele niveau, dus maak je geen zorgen als je nog nooit zoiets hebt geprobeerd. 

Tijdens de workshop leer je basis- en gevorderde aerial hoop kunstjes en danspasjes. Aan het einde van de workshop kun je een volledige routine uitvoeren.

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Lyra arial hoop in Uden dansles.jpeg
Aerial arts - facebook - febr2022 (17).png

Inhoud workshop

- Welkomstdrankje

- Warming-up

- Basistechnieken leren

- Choreografie leren

- Showtime

- Cooling-down

Hoe ziet deze workshop eruit?

Onze workshops starten altijd met een welkomstdrankje en korte uitleg van onze docente(s). Daarna starten we met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het leren van de basistechnieken aan-, om- en in de luchthoepel. We werken daarna gezamenlijk naar een choreografie toe op muziek en sluiten af met SHOWTIME. 

Deze workshop duurt 1 tot 1,5 uur en kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Deze workshop wordt alleen gegeven in onze studio in Uden. 

bottom of page