top of page
Liene web-5.jpg

Exotic paaldansen
IN UDEN

Wil jij sexy en sensueel leren paaldansen op hoge hakken? Dan is exotic pole iets voor jou!

Tijdens deze paaldans les leer je sensuele (paal)dans choreografieën. De nadruk ligt hier water minder op paaldanstechnieken en wat meer op lenigheid en dansbewegingen.

We bieden ook exotic pole workshops aan voor een onvergetelijke ervaring!

Leer sexy paaldansen in Uden

 

Wil jij sexy leren paaldansen en bewegen op hoge hakken? Naast het aanleren van paaldansoefeningen en -technieken, leren we je in deze les ook sensuele dans choreografieën.

Paaldansen is een work-out voor je hele lichaam. Doordat je in de paal hangt, klimt en draait, zet je alle spiergroepen aan het werk.​

Bovendien leer je ook sierlijk bewegen en word je flexibeler. Paaldansen is een intensieve sport waarbij je zowel kracht, conditie als dynamiek toepast.

Onze lessen worden gegeven door ervaren instructeurs in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. We oefenen in kleine groepen, zodat de docentes je goed kunnen begeleiden en coachen.

Dinsdag van 20:00 tot 21:00

Donderdag van 18:30 tot 19:30

Paaldansen in Uden.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Liene web-2.jpg

Informatie over exotic poledance

Kledingadvies

Uiteraard hoge hakken (maar je mag ook zonder hakken meedoen). Verder adviseren we je een korte legging/broek, sportbeha en eventueel een top. Je kan ervoor kiezen om kniebeschermers of beenwarmers te dragen voor het vloerwerk.

Veilige omgeving

Wij hechten veel waarde aan onze community bij Aerial Arts. Iedereen is welkom, in onze veilige omgeving is respect ontzettend belangrijk, zo kun jij 100% jezelf zijn!

Persoonlijke aandacht

In onze kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht van onze docentes, geven we je zelfvertrouwen een boost en halen we de diva in je naar boven.

 

Paaldansen in Uden.png

Hoe zien de exotic paaldans lessen eruit?

De paaldanslessen starten altijd met een goede warming-up. Dit is erg belangrijk om blessures tegen te gaan en om het maximale uit de les te kunnen halen. De warming-up bestaat uit eenvoudige kracht- en cardio-oefeningen. 

Onze groepslesruimte beschikt over 6 palen en er zitten maximaal 12 mensen in één les. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

We eindigen de lessen altijd met een cooling-down. Tijdens deze cooling-down is er aandacht voor lenigheid, het verbeteren van je flexibiliteit en om te ontspannen.

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Aerial yoga en danslessen in Uden.png

Diverse paaldanslessen in Uden

Pole Dance Skills_edited.jpg

Speciaal ontworpen kinderlessen. Op een verantwoorde, veilige en leuke manier leren kinderen spelenderwijs oefeningen.

Liene web-2.jpg

Paaldansen voor beginners en gevorderde. In kleine groepen met veel persoonlijke aandacht werken we aan jouw paaldansskils.

DSC08308_edited.jpg

Sexy paaldansen op hoge hakken. Leer mooie choreo's en sensueel bewegen tijdens deze uitdagende paaldanslessen.

unnamed-9_edited.jpg
Workshop exotic pole

Een unieke en onvergetelijke paaldans workshop op maat organiseren voor groepen. Geschikt voor verschillende gelegenheden.

bottom of page