top of page
sexy-paaldansen-workshop-in-uden_edited_

Workshop
sexy paaldansen

IN UDEN

Ontdek je sexy en sensuele kant met onze sexy paaldans workshop op hoge hakken.

Tijdens deze workshop leer je sensueel bewegen in-, om- en aan de paal. Paaldanstechnieken combineren we met vloerwerk om zo een sexy dansroutine in elkaar te zetten.

Deze workshop paaldansen wordt in de studio in Uden gegeven en is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en uitjes. 

Paaldansen in Uden.png

Sexy paaldansen workshop

Iedereen verdient het om zich mooi en sexy te voelen. Dus trek kleding aan waar jij je fijn in voelt, trek je hoogste hakken uit de kast en doe mee met onze sexy paaldans workshop.

De workshop leert je hoe je kunt shinen op de dansvloer en maakt van je vrijgezellenfeest of uitje er een om nooit te vergeten.

 

Sexy paaldansen de perfecte manier om je vrijgezellenfeest of uitje wat meer pit te geven en er een activiteit om nooit te vergeten van te maken.

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Aerial arts - facebook - febr2022 (17).png

Inhoud workshop

- Welkomstdrankje

- Warming-up

- Basistechnieken leren

- Choreografie leren

- Showtime

- Cooling-down

Hoe ziet deze workshop eruit?

Onze workshops starten altijd met een welkomstdrankje en korte uitleg van onze docente(s). Daarna starten we met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het leren van de basistechnieken aan-, om- en in de paal. We werken daarna gezamenlijk naar een choreografie toe op muziek en sluiten af met SHOWTIME. 

Deze workshop duurt 1 tot 2 uur en kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Deze workshop wordt alleen gegeven in onze studio in Uden. We beschikken over 6 danspalen.

bottom of page