top of page

TEAM AERIAL ARTS UDEN

unnamed%20(12)_edited.jpg
VEERLE

 

Ik ben al sinds mijn 23ste een echte #fitgirl. Ik ben begonnen met fitness in de sportschool en uiteindelijk de paaldans- en crossfitwereld in gerold, waar ik het prima naar mijn zin heb! 

Begin 2019 begon ik met lesgeven bij Aerial Arts Uden, een super leuke kans want ik wilde graag meer in de sportwereld gaan betekenen. Verder werk ik als verpleegkundige en volg ik momenteel een opleiding tot leefstijlcoach. 

DSC08379_edited.jpg
LINE
unnamed%20(11)_edited.jpg
EMMY

Voordat ik aan paaldansen begon was ik verre van sportief en kon ik me ook nooit zo goed voorstellen dat mensen zo vrolijk werden van sporten. Zo'n zes jaar geleden kwam daar verandering in. Ik deed voor de grap mee aan een proefles paaldansen en was meteen verkocht. Niet omdat meteen alles lukte, maar omdat ik zag wat andere mensen konden in de paal: niks sexy of verleidelijk, maar krachtig, stoer en gracieus. Dat wilde ik ook! Ik ging door, het werd een passie en ik begreep dat deze sport je een heel nieuw inzicht geeft in jezelf en anderen. Het is namelijk een hele leuke sport om samen te doen, maar wel op je eigen tempo. De één is beter in dit, de ander in dat. Bij paaldansen haal je het beste uit jezelf en je zelfvertrouwen stijgt als een malle. Dit was dan ook de reden dat ik me vier jaar geleden ging verdiepen in lesgeven. Sindsdien ben ik opleidingen gaan volgen bij de Aalo en IPSF omdat ik het beste uit mezelf en uit mijn leerlingen wil halen. 

c0c1dcc3-54b0-49d1-afb7-04938fbff8ee_edi
WILLEKE
unnamed%20(13)_edited.jpg
TESSA

Ik ben Tessa en sinds september 2019 mag ik deel uitmaken van het team van Aerial Arts Uden. In 2013 vond ik mijn passie in de paalsport. Via de paalsport ben ik in aanraking gekomen met Aerial Hoop. Sindsdien ben ik letterlijk in de ban van de ring. Dankzij Aerial Arts Uden heb ik zelfs de kans gekregen om hierin les te gaan geven. Ik zie je graag terug bij Aerial Arts Uden! 

bottom of page