top of page
Twerk workshop boeken vrijgezellenfeest twerken sexy workshop

Workshop twerken
IN UDEN OF EIGEN LOCATIE

Kom naar onze twerk workshop en leer hoe je je heupen en billen kunt schudden als nooit tevoren!

 

Deze populaire vrouwelijke dansstijl uit Jamaica brengt je zeker in beweging, en onze ervaren instructeurs geven je de zelfvertrouwen om te shinen.

 

Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, deze workshop geeft je zeker een work-out en laat je zelfverzekerd en sexy voelen. 

Paaldansen in Uden.png

Twerk & dancehall workshop

Twerken is een hete dansstijl waarmee je zeker opvalt. Onze workshop leert je alle grondbeginselen, zodat je als een pro met je heupen en billen kunt gaan schudden.

We combineren twerken met dancehall, zodat we naar een complete choreografie toe werken.

Je zult je nieuwe vaardigheden kunnen laten zien op het volgende feestje of in de club waar je komt. En wie weet, misschien begin je zelfs een nieuwe trend!

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Aerial arts - facebook - febr2022 (17).png

Inhoud workshop

- Welkomstdrankje

- Warming-up

- Basistechnieken leren

- Choreografie leren

- Showtime

- Cooling-down

Hoe ziet deze workshop eruit?

Onze workshops starten altijd met een welkomstdrankje en korte uitleg van onze docente(s). Daarna starten we met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het leren van de basistechnieken van het twerken. We werken daarna gezamenlijk naar een choreografie toe op muziek en sluiten af met een complete choreografie. 

Deze workshop duurt 1 tot 2 uur en kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Deze workshop kan zowel in onze studio in Uden, Noord-Brabant geboekt worden als op een eigen locatie. 

bottom of page