top of page
Liene web-1.jpg

Workshop
sportief paaldansen

IN UDEN

Voel je sexy en zelfverzekerd tijdens onze workshop sportief paaldansen.

Leer de basis van het paaldansen tijdens deze workshop. Zeer geschikt voor een eerste kennismaking met paaldansen. Werk naar een complete choreografie toe in en om de paal.

Deze workshop paaldansen wordt in de studio in Uden gegeven en is geschikt voor vrijgezellenfeesten, meidendagen, vriendinnenuitjes, groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes, en meer!

Paaldansen in Uden.png

Sportief paaldansen workshop

Zoek je een unieke activiteit om met vrienden te doen? Waarom probeer je paaldansen niet! De perfecte activiteit voor een vrijgezellen- of vriendinnenfeest, verjaardagsfeestje, of gewoon zomaar.

Tijdens de workshop leer je basis- en gevorderde paaldansbewegingen en danspasjes. Aan het einde van de workshop kun je een volledige routine uitvoeren.

Ervaring is niet nodig, onze docentes zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt.

aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
aerial arts dansstudio in Uden yoga paaldansen twerk dancehall.png
Aerial arts - facebook - febr2022 (17).png

Inhoud workshop

- Welkomstdrankje

- Warming-up

- Basistechnieken leren

- Choreografie leren

- Showtime

- Cooling-down

Hoe ziet deze workshop eruit?

Onze workshops starten altijd met een welkomstdrankje en korte uitleg van onze docente(s). Daarna starten we met een warming-up. Vervolgens gaan we aan de slag met het leren van de basistechnieken aan-, om- en in de paal. We werken daarna gezamenlijk naar een choreografie toe op muziek en sluiten af met SHOWTIME. 

Deze workshop duurt 1 tot 1,5 uur en kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Deze workshop wordt alleen gegeven in onze studio in Uden. We beschikken over 6 danspalen.

bottom of page