top of page

WORKSHOPS & VRIJGEZELLENFEESTEN

Anker 1
Pole%20Dance%20Class_edited.jpg

Wil je een gezellige, originele en onvergetelijke dag organiseren? Dan ben je bij Aerial Arts Uden aan het juiste adres. We organiseren workshops voor bijvoorbeeld vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeesten en werkuitjes.

Paaldansen
In deze workshop leer je de basics van het paaldansen; van mooie draaien, tot klimmen en hangen. 

Pole Choreo
In deze workshop leer je de basics van het paaldansen en ga je deze basics combineren in een mooie choreografie in en om de paal. 

Sexy paaldansen 
In deze workshop leer je de basics van het paaldansen en ga je deze basics combineren in een sexy choreografie in en om de paal, en dat alles op hakken! 

Twerk & Dancehall
In deze super actieve en vrolijke workshop leer je verschillende technieken en houdingen van het Twerken en combineer je deze basics in een toffe choreografie met Dancehall. 

Burlesque
Tijdens deze workshop leer je een mooie Burlesque choreografie waarin je je op en top vrouw voelt. De focus ligt ook echt op jezelf sexy voelen.  

Pole&Chairdance 
In deze workshop worden verschillende dansstijlen met elkaar gecombineerd, namelijk Paaldansen, Burlesque en Chairdance. Je leert een mooie choreografie in en om de paal en ook nog eens in combinatie met een stoel. Voel je vrouwelijk! 

Heb je interesse of vragen over de mogelijkheden? Mail naar aerialartsuden@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in.  

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page